Vision

Udruga Gea Viva je osnovana kako bi stvorili prostor gdje se mogu razvijati i u praksi primijeniti ideje za transformaciju našeg društva da bi živjeli u harmoniji s prirodom i jedni s drugima te da bi dali impuls da se ostvari osobna srčana povezanost i cjelovitost, povezanost s ljudima oko nas i sa svim oblicima života na Zemlji.

U ovo vrijeme velikih promjena, smatramo da je potrebno objediniti duhovnu dimenziju i praktične ekološke načine i metode zdravog življenja. Stoga smo odlučili testirati i razvijati ekološke načine gradnje, permakulturu, obnovljive izvore energije, zdrav načina života, umjetnost i zanate. Za lokaciju ovog projekta smo odabrali hrvatski otok Brač koji je prema geomantijskom istraživanju otoka fokus srčanog centra koji u Zemlju prima kozmičku ljubav i raspoređuje zemljinu vitalnu energiju na šire područje.

More ima važnu ulogu u preobrazbi zastarjelih obrazaca a brojni impulsi promjene su se pokazali u moru kao i na kopnu. Grupa geomanata je započela proces geomantijskog istraživanja konfiguracije Brača i aktivacije srčanog centra.

Ovdje su ciljevi i planirane aktivnosti udruge Gea Viva koje su postavile njene osnivačice Sabine Engelhardt, Urša Vidic i Alda Gerchi:

Ciljevi

Aktivnosti

Sabine Engelhardt