4. - 11. kolovoz
a 2018.
27. srpnja - 3. kolovoza 2019.

Gea Viva Kamp, Milna, Brač


Prijava
Retreat za žene - Mudra Ja

Retreat pruža mogućnost da usporimo i povežemo se sa svojim potrebama i željama. Uronjene u prirodu povezat ćemo se sa vlastitim autentičnim bićem i osloboditi svoju divlju, mudru unutarnju ženu.
 
Slikovita, mirna okolina kampa Gea Viva i Jadransko more vas pozivaju da uronite duboko u prirodu.  Doživite njihovu mističnost i kreativne moći. Zaspite uz zvukove prirode, uživajte u ukusnoj vegetarijanskoj hrani i ljetnoj vibri.
 
Istražite nov način življenja i postojanja kroz ples, meditaciju, umjetnost i povezivanje s mističnim krajevima. Više informacija na engleskom....

Retreat vodi Sabine Engelhardt
13., 14., 16. -17. kolovoza 2018.
8.00-10.00 sati i 18.30-21.30 sati
18. kolovoza
8.00-10.00 satiGea Viva kamp
Milna, BračRegister

Cirkuske vještine za djecu i mlade

Pridružite nam se na zabavnom tjednu s cirkuskom trupom GO HAPPY iz Njemačke. Mladi od 8 do 22 godine su dobrodošli učiti akrobatiku, žongliranje, "Diabolo", vožnju bicikla s jednim kotačem, akrobacije na svili i trapezu, pantomimu i klauneriju.
Možete doći samo na jednu radionicu (donacija 50 kn) ili nam se pridružiti kroz cijeli tjedan (donacija 150 kn).
Za tinejdžere postoji i mogućnost da postanu treneri a nudimo i dva termina u trajanju od dva sata nastave sportske medicine, cirkuske pedagogije i vještine podučavanja.
Naša velika večernja predstava koja će uključiti sve sudionike, i velike i male, će se održati u subotu, 18. kolovoza u 19 sati u kampu Gea Viva kampu.

„GO HAPPY“ je neprofitna inicijativa Jana, trenera i Davida, glumca koji putuju po svijetu i podučavaju djecu, mlade i odrasle cirkuskim vještinama. Njihova prva stanica na dvogodišnjoj turneji će biti upravo Gea Viva.


Vodi GoHappy25. kolovoza -
1. rujna 2018.

Gea Viva Kamp, Milna, BračPrijava

Dragon Dreaming Intensiv

Dragon Dreaming je kreativna metoda koja pomaže u planiranju i realizaciji vaših ideja, bilo kao samostalni ili kao grupni projekt. Na radionici ćete iskusiti kako se vaša ideja (san) pretvara u zajedničku viziju privlačnu i ostalim sudionicima. Osim toga ćete naučili kako se snovi mogu pretvoriti u akciju, kako voditi projekt, koji čimbenici određuju njegov uspjeh ili neuspjeh te kako ih prepoznati.
 
Istražujući sve faze Dragon Dreaming-a, stvorit ćemo zajednički projekt, na temelju želja i potreba svih sudionika. Učenjem kroz rad, ćete dobiti alate kako ustrajati i poboljšati svoje ideje kada ste suočeni sa zmajevima (izazovima). Kako bi se prevladale blokade ili da bi pridobili nove sudionike projekta i partnere, naučiti ćete koristiti metodu produbljenog slušanja i karizmatičnu komunikaciju.
 
Ova moćna tehnika i podržavajuće okruženje će potaknuti vašu intuiciju i kreativnost. Saznat ćete kako slavlje doprinosi uspjehu i iskusiti to kroz posjete posebnih mjesta na otoku Braču koji će nas podržati u našem radu te kroz odmor uz prekrasne plaže.
 
Nakon ove radionice bit ćete prepuni ideja, upućeni u magiju Dragon Dreaming-a za svoje projekte i život.....više na engleskom.

Radionica vode Ulrike Reimann i Peter Kuklis15.-22. rujna 2018.

15.-22. lipnja 2019.

6.-13. srpnja 2019.


Gea Viva kamp
Milna, BračPrijava

Pronalazak unutarnjeg mira: 7 dana prirode, yoge i meditacije

Pozivamo vas na putovanje prema korijenima yoge koja se u početcima prakticirala u prirodi, u jednostavnim planinskim samostanima.
Naš prekrasan otočki kamp je oaza mira gdje možete iskusiti 1000 svjetlucavih zvijezda, prekrasne zalaske sunca, buditi se samo uz zvukove prirode i doživjeti ljepotu naše planete Zemlje svim vašim osjetilima.

Tijekom ovog, s ljubavlju i predanošću kreiranog yoga retreata, naša asana praksa će biti dinamična, bazirana i povezana kroz dah. Kroz mindful meditaciju ćete naučiti komunicirati s prirodom i produbiti vezu s višom svijesti. Doći ćete u prisniji kontakt s vašom unutarnjom mudrošću i vašim istinskim bićem.
Povezivanje s prirodom i višom svijest će vam pomoći da pristupite .....više na engleskom.

Vode Sabine Engelhardt i Mladen Papić

1

1

termin će biti objavljen


Gea Viva Kamp Milna, otok Brač


Upit
Stvaranje eko doma vaših snova

Ovo je posebno osmišljen tečaj eko gradnje koji će se održati u našem predivnom kampu.Tečaj obuhvaća praktično iskustvo gradnje, predavanje i vježbe dizajna kako bi vam pomogli da ostvarite vaš dom iz snova.

Inspirirati će nas mnoštvo tehnika i projekata nastalih na Gea Viva lokaciji, zaroniti ćemo duboko u eko način življenja i uživati u poticajnom i radosnom okruženju za učenje!

Eko građevine su dizajnirane tako da imaju minimalan utjecaj na okoliš, koriste se obnovljivi i reciklirani materijali, primjerena izolacija i principi pasivnog solarnog dizajna. Pametnim dizajniranjem nacrta moguće je uštedjeti mnogo materijala, truda i novaca. Kroz praksu gradnje i vježbe dizajna ćemo iskusiti i produbiti naučene principe i vaš san o eko kući privesti bliže ostvarenju. Ako već imate neke skice ili ideju donesite ih sa sobom.

Na Gea Viva lokaciji ćete naći niz inspirativnih struktura: paviljon od borovine i trstike, kuhinju napravljenu u ferocement tehnici, kompostni wc, kućicu od bala slame......više na engleskom jeziku.

Radionica vodi Sabine Engelhardt

1
1

termin će biti objavljen

Gea Viva Kamp
Milna, BračUpit

72-satni tečaj permakulture

Učite o održivim vještinama življenja i steknite međunarodno priznatu svjedodžbu za savjetovanje o održivosti! Otkrijte kako izgraditi prirodne građevine, planirati organske vrtove, uzgajati vlastitu hranu, revitalizirati ekosustave, dizajnirati obnovljive izvore energije i još mnogo toga.

Ovaj tečaj permakulturnog dizajna uči kako oblikovati i implementirati održive životne sustave koji su u ravnoteži s prirodnim ekosustavima i čine svijet zelenijim mjestom. Po završetku tečaja se dobiva Certifikat dizajna Permakulture, međunarodno priznato uvjerenje za savjetovanje o održivosti. Tečaj je baziran na predavanjima uz "hands-on" projekte na otvorenom te će biti vođen na engleskom jeziku. Info na engleskom..

tečaj vode Karmela Kis i Sabine Engelhardt